Kan vi stenge påmelding eller muligheten til å bli med på lag etter en bestemt dato?
- Steng påmeldingen: send datoen til kundestøtte. Etter det kan ingen nye deltakere bli med.
- Steng muligheten til å bli med på lag: gå til Admin, åpne Grupper, åpne innstillingene og slå på Bare administratorer kan tildele lag. Da kan deltakerne ikke lenger opprette eller bli med på lag selv, men de kan fortsatt delta individuelt.