Можемо ли да затворимо регистрацију или придруживање тимовима након одређеног датума?
- Затварање регистрације: пошаљи подршци датум. Након тога, нови учесници неће моћи да се придруже.
- Затварање придруживања тимовима: иди у администраторски одељак, отвори Групе, отвори подешавања и укључи Само администратори могу да додељују тимове. Учесници тада више неће моћи сами да креирају тимове или да им се придружују, али ће и даље моћи да учествују појединачно.