Korraldajatele

Kas saame registreerimise või tiimidega liitumise pärast kindlat kuupäeva sulgeda?

Üle vaadatud oktoober 2026 1 minut lugemist

  • Registreerimise sulgemine: saatke kasutajatoele kuupäev. Pärast seda ei saa uued inimesed liituda.
  • Tiimidega liitumise sulgemine: minge jaotisse Admin, avage Grupid (Groups), avage seaded ja lülitage sisse Ainult administraatorid saavad tiime määrata (Only admins can assign teams). Seejärel ei saa inimesed enam ise tiime luua ega nendega liituda, kuid saavad endiselt osaleda individuaalselt.

Kehtib