Kan vi lukke for tilmelding eller holdtilmelding efter en bestemt dato?
- Luk for tilmelding: send datoen til support. Derefter kan nye deltagere ikke tilmelde sig.
- Luk for holdtilmelding: gå til Admin, åbn Grupper, åbn indstillingerne, og slå Kun administratorer kan tildele hold til. Deltagerne kan derefter ikke længere selv oprette eller tilmelde sig hold, men de kan stadig deltage individuelt.