Чи можна закрити реєстрацію або вступ до команд після певної дати?
- Закрити реєстрацію: надішли дату службі підтримки. Після цього нові учасники не зможуть приєднатися.
- Закрити вступ до команд: перейди до розділу адміністрування, відкрий Групи, відкрий налаштування та ввімкни опцію Лише адміністратори можуть призначати команди. Після цього учасники більше не зможуть самостійно створювати команди або вступати до них, але й надалі зможуть брати участь індивідуально.