Kan vi stänga registreringen eller möjligheten att gå med i lag efter ett visst datum?
- Stäng registreringen: skicka datumet till supporten. Efter det kan inga nya deltagare gå med.
- Stäng möjligheten att gå med i lag: gå till Admin, öppna Grupper, öppna inställningarna och aktivera Endast administratörer kan tilldela lag. Deltagarna kan då inte längre skapa eller gå med i lag själva, men de kan fortfarande delta individuellt.