Järjestäjille

Voimmeko sulkea ilmoittautumisen tai tiimeihin liittymisen tietyn päivämäärän jälkeen?

Tarkistettu October 2026 1 minute read

  • Sulje ilmoittautuminen: ilmoita päivämäärä tukeen. Sen jälkeen uudet osallistujat eivät voi liittyä mukaan.
  • Estä tiimeihin liittyminen: siirry ylläpitonäkymään, avaa Ryhmät, avaa asetukset ja ota käyttöön Vain ylläpitäjät voivat määrittää tiimit. Osallistujat eivät sen jälkeen voi itse luoda tiimejä tai liittyä niihin, mutta he voivat edelleen osallistua yksilöinä.

Koskee