Μπορούμε να κλείσουμε τις εγγραφές ή την ένταξη σε ομάδες μετά από μια ημερομηνία;
- Κλείσιμο εγγραφών: στείλε την ημερομηνία στην υποστήριξη. Μετά από αυτήν, δεν θα μπορούν να εγγραφούν νέοι χρήστες.
- Κλείσιμο ένταξης σε ομάδες: πήγαινε στη Διαχείριση, άνοιξε τις Ομάδες, άνοιξε τις ρυθμίσεις και ενεργοποίησε την επιλογή Μόνο οι διαχειριστές μπορούν να ορίζουν ομάδες. Οι χρήστες δεν θα μπορούν πλέον να δημιουργούν ομάδες ή να συμμετέχουν σε αυτές μόνοι τους, αλλά θα μπορούν να συνεχίσουν να συμμετέχουν ατομικά.