אפשר לסגור את ההרשמה או את ההצטרפות לקבוצות אחרי תאריך מסוים?
- סגירת ההרשמה: שלחו לתמיכה את התאריך. לאחר מכן, משתתפים חדשים לא יוכלו להצטרף.
- סגירת ההצטרפות לקבוצות: עברו לאזור הניהול, פתחו את קבוצות, פתחו את ההגדרות והפעילו את האפשרות רק מנהלי מערכת יכולים לשייך לקבוצות. לאחר מכן, המשתתפים לא יוכלו ליצור קבוצות או להצטרף אליהן בעצמם, אבל עדיין יוכלו להשתתף באופן אישי.