Czy możemy zamknąć rejestrację lub dołączanie do zespołów po określonej dacie?
- Zamknięcie rejestracji: wyślij datę zespołowi wsparcia. Po tej dacie nowe osoby nie będą mogły dołączyć.
- Zamknięcie dołączania do zespołów: przejdź do panelu administratora, otwórz Grupy, otwórz ustawienia i włącz opcję Tylko administratorzy mogą przypisywać do zespołów. Uczestnicy nie będą już mogli samodzielnie tworzyć zespołów ani do nich dołączać, ale nadal będą mogli brać udział indywidualnie.