Ar galime uždaryti registraciją ar prisijungimą prie komandų po tam tikros datos?
- Uždaryti registraciją: nusiųsk palaikymo komandai datą. Po jos nauji dalyviai nebegalės prisijungti.
- Uždaryti prisijungimą prie komandų: administravimo skiltyje atidaryk Grupės, atverk nustatymus ir įjunk parinktį Tik administratoriai gali priskirti komandas. Tuomet dalyviai nebegalės patys kurti komandų ar prie jų prisijungti, bet vis dar galės dalyvauti individualiai.