Voor organisatoren

Kunnen we de registratie of het aansluiten bij teams na een bepaalde datum sluiten?

Gecontroleerd op October 2026 1 minute read

  • Registratie sluiten: geef de datum door aan support. Daarna kunnen nieuwe mensen zich niet meer aanmelden.
  • Aansluiten bij teams uitschakelen: ga naar Beheer, open Groepen, open de instellingen en schakel Alleen beheerders kunnen teams toewijzen in. Mensen kunnen dan niet meer zelf teams aanmaken of zich erbij aansluiten, maar ze kunnen nog wel individueel deelnemen.

Van toepassing op