Můžeme po určitém datu uzavřít registraci nebo přidávání do týmů?
- Uzavření registrace: pošli podpoře datum. Poté se už noví lidé nebudou moct přidat.
- Uzavření přidávání do týmů: přejdi do administrace, otevři Skupiny, otevři nastavení a zapni možnost Týmy mohou přiřazovat pouze správci. Lidé pak už nebudou moct sami vytvářet týmy ani se do nich přidávat, ale stále se mohou účastnit jako jednotlivci.