Môžeme po určitom dátume uzavrieť registráciu alebo prihlasovanie do tímov?
- Uzavretie registrácie: pošli podpore dátum. Po tomto dátume sa už noví ľudia nebudú môcť pridať.
- Uzavretie prihlasovania do tímov: prejdi do sekcie Správa, otvor Skupiny, otvor nastavenia a zapni možnosť Iba správcovia môžu priraďovať tímy. Ľudia už potom nebudú môcť sami vytvárať tímy ani sa do nich prihlasovať, ale stále sa budú môcť zapojiť ako jednotlivci.