Lezárhatjuk a regisztrációt vagy a csatlakozást a csapatokhoz egy adott dátum után?
- Regisztráció lezárása: küldd el az ügyfélszolgálatnak a dátumot. Ezután új résztvevők már nem csatlakozhatnak.
- Csapatokhoz való csatlakozás lezárása: lépj az adminfelületre, nyisd meg a Csoportok menüpontot, majd a beállításokat, és kapcsold be a Csak az adminisztrátorok oszthatnak be csapatokba lehetőséget. A résztvevők ezután már nem hozhatnak létre csapatokat, és nem csatlakozhatnak hozzájuk önállóan, de egyénileg továbbra is részt vehetnek.