Можем ли да спрем регистрацията или присъединяването към отбори след определена дата?
- Спиране на регистрацията: изпрати датата на екипа за поддръжка. След нея нови хора няма да могат да се включват.
- Спиране на присъединяването към отбори: отиди в администраторския панел, отвори Групи, отвори настройките и включи Само администраторите могат да разпределят участници в отбори. След това хората вече няма да могат сами да създават отбори или да се присъединяват към тях, но ще могат да продължат да участват индивидуално.