Cât timp păstrați datele companiei noastre?
Păstrarea lor îți permite să vezi rezultatele anterioare și să începi noi provocări fără ca toți participanții să se înscrie din nou.
Dacă preferi, le ștergem mai devreme, de exemplu imediat după încheierea provocării. Datele șterse nu pot fi recuperate.
Fiecare participant își poate șterge și propriul cont în orice moment. Vezi Cum îmi șterg contul? →