Jak długo przechowujecie dane naszej firmy?
Dzięki temu możesz przeglądać wcześniejsze wyniki i rozpoczynać nowe wyzwania bez konieczności ponownej rejestracji wszystkich uczestników.
Jeśli wolisz, usuniemy je wcześniej, na przykład od razu po zakończeniu wyzwania. Usuniętych danych nie można przywrócić.
Każdy uczestnik może też w dowolnym momencie usunąć swoje konto. Zobacz Jak usunąć konto? →