Privatliv og data

Hvor længe gemmer I vores virksomheds data?

Gennemgået October 2026 1 minute read

Ved at gemme dataene kan I se tidligere resultater og starte nye udfordringer, uden at alle skal tilmelde sig igen.

Hvis I foretrækker det, sletter vi dataene tidligere, for eksempel lige efter udfordringen slutter. Slettede data kan ikke gendannes.

Hver deltager kan også til enhver tid slette sin egen konto. Se Hvordan sletter jeg min konto? →

Gælder for