Hvor lenge lagrer dere bedriftens data?
Ved å beholde dataene kan dere se tidligere resultater og starte nye utfordringer uten at alle må registrere seg på nytt.
Hvis dere ønsker det, sletter vi dataene tidligere, for eksempel rett etter at utfordringen er avsluttet. Slettede data kan ikke gjenopprettes.
Hver deltaker kan også slette sin egen konto når som helst. Se Hvordan sletter jeg kontoen min? →