Hoelang bewaren jullie onze bedrijfsgegevens?
Zo kun je eerdere resultaten bekijken en nieuwe challenges starten zonder dat iedereen zich opnieuw hoeft aan te melden.
Als je wilt, verwijderen we de gegevens eerder, bijvoorbeeld direct na afloop van de challenge. Verwijderde gegevens kunnen niet worden hersteld.
Elke deelnemer kan ook op elk moment het eigen account verwijderen. Zie Hoe verwijder ik mijn account? →