Hur länge sparar ni vårt företags uppgifter?
Genom att spara uppgifterna kan ni se tidigare resultat och starta nya utmaningar utan att alla behöver registrera sig igen.
Om ni föredrar det raderar vi uppgifterna tidigare, till exempel direkt efter att utmaningen är slut. Raderade uppgifter kan inte återställas.
Varje deltagare kan också radera sitt eget konto när som helst. Se Hur raderar jag mitt konto? →