Як довго ви зберігаєте дані нашої компанії?
Це дає змогу переглядати попередні результати й запускати нові челенджі без повторної реєстрації всіх учасників.
За вашим бажанням ми видалимо дані раніше, наприклад одразу після завершення челенджу. Видалені дані неможливо відновити.
Кожен учасник також може будь-коли видалити свій обліковий запис. Див. Як видалити свій обліковий запис? →