Kuinka kauan säilytätte yrityksemme tietoja?
Tietojen säilyttäminen mahdollistaa aiempien tulosten tarkastelun ja uusien haasteiden aloittamisen ilman, että kaikkien tarvitsee rekisteröityä uudelleen.
Halutessasi poistamme tiedot aiemmin, esimerkiksi heti haasteen päätyttyä. Poistettuja tietoja ei voi palauttaa.
Jokainen osallistuja voi myös poistaa oman tilinsä milloin tahansa. Katso Miten poistan tilini? →