Meddig őrzitek meg a cégünk adatait?
Az adatok megőrzésével megnézheted a korábbi eredményeket, és új kihívásokat indíthatsz anélkül, hogy mindenkinek újra regisztrálnia kellene.
Ha szeretnéd, hamarabb is töröljük az adatokat, például közvetlenül a kihívás lezárása után. A törölt adatokat nem lehet visszaállítani.
Minden résztvevő bármikor törölheti a saját fiókját is. Lásd: Hogyan törölhetem a fiókomat? →