לכמה זמן אתם שומרים את נתוני החברה שלנו?
שמירת הנתונים מאפשרת לכם לצפות בתוצאות קודמות ולהתחיל אתגרים חדשים בלי שכולם יצטרכו להירשם מחדש.
אם תעדיפו, נמחק את הנתונים מוקדם יותר, למשל מיד לאחר סיום האתגר. לא ניתן לשחזר נתונים שנמחקו.
כל משתתף יכול גם למחוק את החשבון שלו בכל עת. ראו איך מוחקים את החשבון שלי? →