Колко дълго съхранявате данните на компанията ни?
Така можеш да виждаш предишни резултати и да стартираш нови предизвикателства, без всички да се регистрират отново.
Ако предпочиташ, изтриваме ги по-рано, например веднага след края на предизвикателството. Изтритите данни не могат да бъдат възстановени.
Всеки участник може също да изтрие собствения си акаунт по всяко време. Виж Как да изтрия акаунта си? →