حریم خصوصی و داده‌ها

اطلاعات شرکت ما را تا چه مدت نگه می‌دارید؟

بازبینی‌شده در October 2026 1 minute read

نگهداری این اطلاعات به شما امکان می‌دهد نتایج قبلی را ببینید و چالش‌های جدیدی شروع کنید، بدون اینکه همه مجبور باشند دوباره ثبت‌نام کنند.

اگر ترجیح بدهید، اطلاعات را زودتر حذف می‌کنیم؛ مثلاً بلافاصله پس از پایان چالش. اطلاعات حذف‌شده قابل بازیابی نیستند.

هر شرکت‌کننده هم می‌تواند هر زمان که بخواهد حساب کاربری خودش را حذف کند. ببینید: چطور حساب کاربری‌ام را حذف کنم؟ →

مربوط به