Hvordan sletter jeg min konto?
- Tryk på din profilcirkel (øverst til højre).
- Åbn Dine oplysninger.
- Rul ned til bunden, og tryk på Slet konto.
Dette kan ikke fortrydes. Du kan tilmelde dig igen senere med den samme e-mailadresse og din virksomheds tilmeldingskode.
Vil du kun fjerne den ene af to konti? Se Jeg har to YuMuuv-konti → Hvis din konto er forsvundet, kan din arrangør have fjernet den, så spørg vedkommende.