Απόρρητο και δεδομένα

Πώς διαγράφω τον λογαριασμό μου;

Ελέγχθηκε στις October 2026 1 minute read

  1. Πάτησε τον κύκλο του προφίλ σου (πάνω δεξιά).
  2. Άνοιξε την ενότητα Τα στοιχεία σου.
  3. Κύλησε μέχρι κάτω και πάτησε Διαγραφή λογαριασμού.

Αυτή η ενέργεια δεν μπορεί να αναιρεθεί. Μπορείς να εγγραφείς ξανά αργότερα με το ίδιο email και τον κωδικό εγγραφής της εταιρείας σου.

Θέλεις να διαγράψεις μόνο τον έναν από τους δύο λογαριασμούς σου; Δες το Έχω δύο λογαριασμούς YuMuuv → Αν ο λογαριασμός σου έχει εξαφανιστεί, ίσως τον έχει διαγράψει ο διοργανωτής σου, οπότε ρώτησέ τον.

Ισχύει για