Soukromí a data

Jak smažu svůj účet?

Zkontrolováno October 2026 1 minute read

  1. Klepni na kolečko svého profilu (vpravo nahoře).
  2. Otevři Tvoje údaje.
  3. Sjeď úplně dolů a klepni na Smazat účet.

Tento krok nejde vrátit zpět. Později se můžeš znovu zaregistrovat se stejným e-mailem a registračním kódem své firmy.

Chceš smazat jen jeden ze dvou účtů? Podívej se na Mám dva účty YuMuuv → Pokud tvůj účet zmizel, možná ho smazal tvůj organizátor. Zeptej se ho.

Platí pro