Cum îmi șterg contul?
- Atinge pictograma rotundă a profilului tău (dreapta sus).
- Deschide Datele tale.
- Derulează până jos și atinge Șterge contul.
Această acțiune este ireversibilă. Te poți înregistra din nou mai târziu cu aceeași adresă de e-mail și codul de înregistrare al companiei tale.
Vrei să ștergi doar unul dintre cele două conturi? Vezi Am două conturi YuMuuv → Dacă ți-a dispărut contul, este posibil ca organizatorul să îl fi șters, așa că ia legătura cu acesta.