Confidențialitate și date
De ce ai nevoie?
- Cum îmi șterg contul? Atinge pictograma rotundă a profilului tău, deschide Datele tale, derulează până jos și atinge Șterge contul. Contul tău și datele asociate sunt șterse definitiv.
- Ce pot vedea angajatorul și colegii mei? Ceilalți îți văd numele, echipa și țara, dacă le-ai ales, precum și rezultatele din provocările la care participi.
- Cum obțin o copie a datelor mele sau îmi exercit drepturile prevăzute de GDPR? Contactează echipa de asistență și spune-ne de ce ai nevoie, de exemplu, de o copie a datelor tale sau de o rectificare.
- Am primit un e-mail de bun venit de la YuMuuv, dar nu m-am înscris Probabil cineva a introdus din greșeală adresa ta de e-mail la înscriere. Anunță echipa de asistență și vom șterge contul.
- Unde sunt stocate datele mele? Pe AWS în Frankfurt, Germania (eu-central-1), cu copii de siguranță în UE.
- Cât timp păstrați datele companiei noastre? În mod implicit, păstrăm datele companiei timp de 12 luni după încheierea contractului. Le ștergem mai devreme dacă ne ceri.
- Ce date personale colectează YuMuuv despre angajații noștri? Doar numele, adresa de e-mail și fusul orar sunt obligatorii. Datele despre activitate provin doar de pe dispozitivul sau din aplicația pe care o conectează fiecare persoană, iar YuMuuv nu colectează date de localizare.