Privātums un dati
Kas tev nepieciešams?
- Kā izdzēst savu kontu? Pieskaries sava profila aplim, atver sadaļu Tavi dati, ritini līdz apakšai un pieskaries Dzēst kontu. Tavs konts un tā dati tiks neatgriezeniski izdzēsti.
- Ko var redzēt mans darba devējs un kolēģi? Citi redz tavu vārdu, komandu un valsti, ja tās esi izvēlējies, kā arī tavus rezultātus izaicinājumos, kuros piedalies.
- Kā saņemt savu datu kopiju vai izmantot savas VDAR tiesības? Sazinies ar atbalsta komandu un pastāsti, kas tev nepieciešams, piemēram, datu kopija vai datu labojums.
- Saņēmu sveiciena e-pastu no YuMuuv, bet nereģistrējos Visticamāk, kāds reģistrējoties kļūdaini ievadīja tavu e-pasta adresi. Paziņo atbalsta komandai, un mēs izdzēsīsim kontu.
- Kur tiek glabāti mani dati? AWS serveros Frankfurtē, Vācijā (eu-central-1), ar rezerves kopijām ES.
- Cik ilgi jūs glabājat mūsu uzņēmuma datus? Pēc noklusējuma mēs glabājam uzņēmuma datus 12 mēnešus pēc līguma beigām. Ja lūgsi, izdzēsīsim tos agrāk.
- Kādus mūsu darbinieku personas datus YuMuuv vāc? Obligāti jānorāda tikai vārds, e-pasta adrese un laika josla. Aktivitāšu dati tiek iegūti tikai no ierīces vai lietotnes, ko katrs dalībnieks pievieno, un YuMuuv nevāc atrašanās vietas datus.