Șterge contul
Răspunsuri cu eticheta Șterge contul.
5 answers
- Confidențialitate și date Cum îmi șterg contul? Atinge pictograma rotundă a profilului tău, deschide Datele tale, derulează până jos și atinge Șterge contul. Contul tău și datele asociate sunt șterse definitiv.
- Confidențialitate și date Cum obțin o copie a datelor mele sau îmi exercit drepturile prevăzute de GDPR? Contactează echipa de asistență și spune-ne de ce ai nevoie, de exemplu, de o copie a datelor tale sau de o rectificare.
- Confidențialitate și date Am primit un e-mail de bun venit de la YuMuuv, dar nu m-am înscris Probabil cineva a introdus din greșeală adresa ta de e-mail la înscriere. Anunță echipa de asistență și vom șterge contul.
- Nu mă pot conecta Am două conturi YuMuuv sau apar de două ori Contactează echipa de asistență și spune-ne ce cont să păstrăm. Îl vom șterge pe celălalt, iar datele provocărilor anterioare de pe el se vor pierde.
- Confidențialitate și date Cât timp păstrați datele companiei noastre? În mod implicit, păstrăm datele companiei timp de 12 luni după încheierea contractului. Le ștergem mai devreme dacă ne ceri.