Brukeradministrasjon

Brukeradministrasjon

Gjennomgått October 2026 2 minute read

For å komme til denne siden må du logge inn med en konto som har administratorrettigheter. Klikk deretter på profilsirkelen øverst til høyre for å åpne en meny der du kan velge Brukeradministrasjon.

Pilt
user management

Nå vises en tabell med alle brukerne som har registrert seg med registreringskoden din. Registreringskoden din er alltid synlig på siden for brukeradministrasjon. Øverst kan du sortere brukerne etter navn, registreringsdato, lag, land eller status ved å klikke på de tre prikkene ved siden av hver kolonne. Som administrator kan du også endre eller legge til lag eller land for en bruker.

Hvis du vil laste ned informasjonen på siden for brukeradministrasjon som en Excel-fil, kan du bruke knappen Eksporter.

Pilt
user management

Hvis listen inneholder brukere som ikke lenger jobber hos dere, eller som må fjernes av andre grunner, kan du deaktivere dem ved å klikke på den blå sirkelen ved siden av navnet deres. Du kan også slette dem ved å krysse av i boksen foran brukerens navn og velge Slett. Hvis du vil gi en annen bruker administratorrettigheter eller fjerne slike rettigheter, kan du velge Legg til administratorrolle eller Fjern administratorrolle.

Pilt
deactivate users
Pilt
add or remove admin role, delete user

Når du åpner siden for brukeradministrasjon i mobilappen, må du sveipe litt til venstre for å se alle alternativene.

Hvis du har problemer eller spørsmål om brukeradministrasjon, kan du kontakte oss direkte.