Gestionarea utilizatorilor

Gestionarea utilizatorilor

Revizuit la October 2026 2 minute read

Pentru a accesa această pagină, conectează-te cu un cont care are drepturi de administrator. Apoi, apasă pe cercul de profil din colțul din dreapta sus pentru a deschide un meniu din care poți alege Gestionarea utilizatorilor.

Pilt
user management

Va apărea un tabel cu toți utilizatorii înregistrați cu codul tău de înscriere. Codul de înscriere din sistem este mereu vizibil pe pagina de gestionare a utilizatorilor. În partea de sus, poți sorta utilizatorii după nume, data înregistrării, echipă, țară sau stare, apăsând pe cele trei puncte de lângă fiecare coloană. Ca administrator, poți și să modifici sau să adaugi echipa ori țara unui utilizator.

Dacă vrei să descarci informațiile afișate pe pagina de gestionare a utilizatorilor ca fișier Excel, poți folosi butonul Exportă.

Pilt
user management

Dacă în listă apar utilizatori care nu mai lucrează cu tine sau care trebuie eliminați din orice alt motiv, îi poți dezactiva apăsând pe cercul albastru de lângă numele lor sau îi poți șterge bifând căsuța din fața numelui utilizatorului și selectând Șterge. Dacă vrei să acorzi sau să retragi drepturi de administrator unui alt utilizator, ai la dispoziție opțiunile Adaugă rolul de administrator și Elimină rolul de administrator.

Pilt
deactivate users
Pilt
add or remove admin role, delete user

Când accesezi pagina de gestionare a utilizatorilor în aplicația mobilă, trebuie să glisezi puțin spre stânga pentru a vedea toate opțiunile.

Dacă ai probleme sau întrebări legate de gestionarea utilizatorilor, contactează-ne direct.