Menaxhimi i përdoruesve

Menaxhimi i përdoruesve

Rishikuar më October 2026 2 minute read

Për të hapur këtë faqe, hyr me llogarinë që ka të drejta administratori. Më pas, kliko mbi rrethin e profilit në këndin e sipërm djathtas. Do të hapet një menu ku mund të zgjedhësh Menaxhimi i përdoruesve.

Pilt
user management

Tani do të shfaqet një tabelë me të gjithë përdoruesit e regjistruar me kodin tënd të regjistrimit. Kodi i regjistrimit në sistem është gjithmonë i dukshëm në faqen e menaxhimit të përdoruesve. Në krye, mund t'i renditësh përdoruesit sipas emrit, datës së regjistrimit, ekipit, shtetit ose statusit duke klikuar mbi tri pikat pranë secilës kolonë. Si administrator, mund edhe të ndryshosh ose të shtosh ekipin apo shtetin e një përdoruesi.

Nëse dëshiron të shkarkosh të dhënat e shfaqura në faqen e menaxhimit të përdoruesve si skedar Excel, mund ta bësh këtë me butonin Eksporto.

Pilt
user management

Nëse në listë ka përdorues që nuk punojnë më me ty ose që duhen hequr për çfarëdo arsyeje, mund t'i çaktivizosh duke klikuar mbi rrethin blu pranë emrit të tyre ose t'i fshish duke shënuar kutinë përpara emrit të përdoruesit dhe duke zgjedhur Fshi. Nëse dëshiron t'i japësh një përdoruesi tjetër të drejta administratori ose t'ia heqësh ato, ke opsionet Shto rolin e administratorit dhe Hiq rolin e administratorit.

Pilt
deactivate users
Pilt
add or remove admin role, delete user

Kur hap faqen e menaxhimit të përdoruesve në aplikacionin e telefonit, duhet të rrëshqasësh pak majtas për të parë të gjitha opsionet.

Nëse ke ndonjë problem ose pyetje për menaxhimin e përdoruesve, na kontakto drejtpërdrejt.