Käyttäjien hallinta

Käyttäjien hallinta

Tarkistettu October 2026 1 minute read

Pääset sivulle kirjautumalla sisään tilillä, jolla on ylläpitäjän oikeudet. Napsauta sitten oikean yläkulman profiilikuvaketta. Avautuvasta valikosta voit valita Käyttäjähallinta.

Pilt
user management

Näet nyt taulukon kaikista rekisteröitymiskoodillasi rekisteröityneistä käyttäjistä. Rekisteröitymiskoodisi on aina näkyvissä käyttäjähallintasivulla. Voit lajitella käyttäjiä nimen, rekisteröitymispäivän, tiimin, maan tai tilan mukaan napsauttamalla sarakkeiden otsikoiden vieressä olevia kolmea pistettä. Ylläpitäjänä voit myös muokata tai lisätä käyttäjän tiimi- tai maavalintaa.

Jos haluat ladata käyttäjähallintasivulla näkyvät tiedot Excel-tiedostona, voit tehdä sen Vie-painikkeella.

Pilt
user management

Jos listalla on käyttäjiä, jotka eivät enää työskentele kanssasi tai jotka on poistettava muusta syystä, voit poistaa heidän tilinsä käytöstä napsauttamalla nimen vieressä olevaa sinistä ympyrää. Voit myös poistaa käyttäjät kokonaan valitsemalla heidän nimensä edessä olevan ruudun ja sitten Poista. Jos haluat antaa toiselle käyttäjälle ylläpitäjän oikeudet tai poistaa ne, käytä vaihtoehtoja Lisää ylläpitäjän rooli ja Poista ylläpitäjän rooli.

Pilt
deactivate users
Pilt
add or remove admin role, delete user

Kun avaat käyttäjähallintasivun puhelinsovelluksessa, sinun on pyyhkäistävä hieman vasemmalle nähdäksesi kaikki vaihtoehdot.

Jos sinulla on käyttäjähallintaan liittyviä ongelmia tai kysymyksiä, ota meihin yhteyttä suoraan.