Zarządzanie użytkownikami

Zarządzanie użytkownikami

Sprawdzono October 2026 2 minute read

Aby przejść na tę stronę, zaloguj się na konto z uprawnieniami administratora. Następnie kliknij ikonę profilu w prawym górnym rogu, aby otworzyć menu, i wybierz Zarządzanie użytkownikami.

Pilt
user management

Zobaczysz tabelę ze wszystkimi użytkownikami zarejestrowanymi przy użyciu Twojego kodu rejestracyjnego. Twój kod rejestracyjny jest zawsze widoczny na stronie zarządzania użytkownikami. Możesz sortować użytkowników według imienia i nazwiska, daty rejestracji, zespołu, kraju lub statusu, klikając trzy kropki przy nagłówku danej kolumny. Jako administrator możesz też zmienić lub uzupełnić zespół i kraj użytkownika.

Jeśli chcesz pobrać informacje ze strony zarządzania użytkownikami w formie pliku Excel, użyj przycisku Eksportuj.

Pilt
user management

Jeśli na liście są użytkownicy, którzy już z Tobą nie pracują lub z innego powodu trzeba ich usunąć, możesz dezaktywować ich konta, klikając niebieskie kółko obok imienia i nazwiska, albo usunąć ich, zaznaczając pole przed imieniem i nazwiskiem użytkownika i wybierając Usuń. Jeśli chcesz nadać innemu użytkownikowi uprawnienia administratora lub je odebrać, skorzystaj z opcji Dodaj rolę administratora lub Usuń rolę administratora.

Pilt
deactivate users
Pilt
add or remove admin role, delete user

Na stronie zarządzania użytkownikami w aplikacji mobilnej przesuń palcem nieco w lewo, aby zobaczyć wszystkie opcje.

Jeśli masz problemy lub pytania dotyczące zarządzania użytkownikami, skontaktuj się z nami bezpośrednio.