Felhasználók kezelése

Felhasználók kezelése

Ellenőrizve: October 2026 2 minute read

Az oldal eléréséhez jelentkezz be egy adminisztrátori jogosultságú fiókkal. Ezután kattints a jobb felső sarokban lévő profilkörre, és a megnyíló menüben válaszd a Felhasználókezelés lehetőséget.

Pilt
user management

Ekkor megjelenik egy táblázat, amelyben a regisztrációs kódoddal regisztrált összes felhasználó látható. A rendszered regisztrációs kódja mindig látható a Felhasználókezelés oldalon. Felül név, regisztráció dátuma, csapat, ország vagy állapot szerint rendezheted a felhasználókat, ha az adott oszlop melletti három pontra kattintasz. Adminisztrátorként a felhasználók csapatát vagy országát is módosíthatod, illetve megadhatod.

Ha Excel-fájlként szeretnéd letölteni a Felhasználókezelés oldalon megjelenő adatokat, ezt az Exportálás gombbal teheted meg.

Pilt
user management

Ha a listában olyan felhasználók szerepelnek, akik már nem dolgoznak nálatok, vagy bármilyen okból el kell távolítani őket, a nevük melletti kék körre kattintva inaktiválhatod őket. A törlésükhöz jelöld be a nevük előtti jelölőnégyzetet, majd válaszd a Törlés lehetőséget. Ha egy másik felhasználónak adminisztrátori jogosultságot szeretnél adni, vagy el szeretnéd venni azt, válaszd az Adminisztrátori szerepkör hozzáadása vagy az Adminisztrátori szerepkör eltávolítása lehetőséget.

Pilt
deactivate users
Pilt
add or remove admin role, delete user

Ha a mobilalkalmazásban nyitod meg a Felhasználókezelés oldalt, húzd el kissé balra a képernyőt, hogy az összes lehetőséget lásd.

Ha bármilyen problémád vagy kérdésed van a felhasználókezeléssel kapcsolatban, lépj velünk kapcsolatba közvetlenül.