Управљање корисницима

Управљање корисницима

Проверено October 2026 2 minute read

Да би приступио овој страници, пријави се на налог са администраторским правима. Затим кликни на кружну икону профила у горњем десном углу да отвориш мени у ком можеш да изабереш Управљање корисницима.

Pilt
user management

Појавиће се табела са свим корисницима који су се регистровали помоћу твог кода за регистрацију. Твој код за регистрацију увек је видљив на страници за управљање корисницима. У врху табеле можеш да сортираш кориснике по имену, датуму регистрације, тиму, земљи или статусу кликом на три тачке поред сваке колоне. Као администратор можеш и да измениш или додаш тим или земљу корисника.

Ако желиш да преузмеш податке приказане на страници за управљање корисницима као Excel датотеку, то можеш да урадиш помоћу дугмета Извези.

Pilt
user management

Ако на списку има корисника који више не раде са тобом или их треба уклонити из било ког разлога, можеш да их деактивираш кликом на плави круг поред њиховог имена или да их избришеш тако што ћеш означити поље испред имена корисника и изабрати Избриши. Ако желиш да другом кориснику доделиш или одузмеш администраторска права, доступне су опције Додај администраторску улогу и Уклони администраторску улогу.

Pilt
deactivate users
Pilt
add or remove admin role, delete user

Када отвориш страницу за управљање корисницима у апликацији на телефону, превуци мало улево да видиш све опције.

Ако имаш било каквих проблема или питања у вези са управљањем корисницима, контактирај нас директно.