ניהול משתמשים

ניהול משתמשים

נבדק בתאריך October 2026 2 minute read

כדי להגיע לעמוד הזה, התחברו לחשבון עם הרשאות מנהל מערכת. לאחר מכן לחצו על עיגול הפרופיל בפינה הימנית העליונה. ייפתח תפריט שבו תוכלו לבחור באפשרות ניהול משתמשים.

Pilt
user management

כעת תופיע טבלה עם כל המשתמשים שנרשמו באמצעות קוד ההרשמה שלכם. קוד ההרשמה שלכם למערכת תמיד מוצג בעמוד ניהול המשתמשים. בראש הטבלה תוכלו למיין משתמשים לפי שם, תאריך הרשמה, צוות, מדינה או סטטוס באמצעות לחיצה על שלוש הנקודות ליד כל עמודה. כמנהלי מערכת, תוכלו גם לערוך או להוסיף את בחירת הצוות או המדינה של משתמש.

אם תרצו להוריד את המידע המוצג בעמוד ניהול המשתמשים כקובץ Excel, תוכלו לעשות זאת באמצעות כפתור ייצוא.

Pilt
user management

אם ברשימה מופיעים משתמשים שכבר לא עובדים איתכם או שיש להסיר אותם מסיבה כלשהי, תוכלו להשבית אותם בלחיצה על העיגול הכחול ליד שמם, או למחוק אותם באמצעות סימון התיבה שלפני שם המשתמש ובחירה באפשרות מחיקה. אם תרצו להעניק למשתמש אחר הרשאות מנהל מערכת או להסיר הרשאות כאלה, תוכלו להשתמש באפשרויות הוספת תפקיד מנהל מערכת והסרת תפקיד מנהל מערכת.

Pilt
deactivate users
Pilt
add or remove admin role, delete user

כשנכנסים לעמוד ניהול המשתמשים באפליקציה בטלפון, צריך להחליק מעט שמאלה כדי לראות את כל האפשרויות.

אם נתקלתם בבעיה או יש לכם שאלות בנוגע לניהול המשתמשים, צרו איתנו קשר ישירות.