Upravljanje korisnicima

Upravljanje korisnicima

Pregledano October 2026 2 minute read

Za pristup ovoj stranici prijavi se računom s administratorskim ovlastima. Zatim klikni na krug profila u gornjem desnom kutu i otvorit će se izbornik u kojem možeš odabrati Upravljanje korisnicima.

Pilt
user management

Prikazat će se tablica sa svim korisnicima koji su se registrirali tvojim kodom za registraciju. Tvoj kod za registraciju uvijek je vidljiv na stranici za upravljanje korisnicima. Na vrhu možeš razvrstati korisnike prema imenu, datumu registracije, timu, zemlji ili statusu klikom na tri točkice uz svaki stupac. Kao administrator možeš i promijeniti ili dodati korisnikov tim ili zemlju.

Ako želiš preuzeti podatke prikazane na stranici za upravljanje korisnicima kao Excel datoteku, to možeš učiniti gumbom Izvoz.

Pilt
user management

Ako su na popisu korisnici koji više ne rade s tobom ili ih iz bilo kojeg razloga treba ukloniti, možeš ih deaktivirati klikom na plavi krug uz njihovo ime ili ih izbrisati tako da označiš okvir ispred njihova imena i odabereš Izbriši. Ako drugom korisniku želiš dodijeliti ili oduzeti administratorske ovlasti, dostupne su opcije Dodaj administratorsku ulogu i Ukloni administratorsku ulogu.

Pilt
deactivate users
Pilt
add or remove admin role, delete user

Kad otvoriš stranicu za upravljanje korisnicima u mobilnoj aplikaciji, trebaš malo povući ulijevo kako bi se prikazale sve opcije.

Ako imaš poteškoća ili pitanja o upravljanju korisnicima, obrati nam se izravno.