Brugeradministration

Brugeradministration

Gennemgået October 2026 2 minute read

For at komme til denne side skal du logge ind med en konto, der har administratorrettigheder. Klik derefter på profilcirklen øverst til højre for at åbne en menu, hvor du kan vælge Brugerstyring.

Pilt
user management

Nu vises en tabel med alle brugere, der har registreret sig med din tilmeldingskode. Din tilmeldingskode er altid synlig på siden Brugerstyring. Øverst kan du sortere brugerne efter navn, registreringsdato, hold, land eller status ved at klikke på de tre prikker ud for hver kolonne. Som administrator kan du også ændre eller tilføje en brugers hold eller land.

Hvis du vil downloade oplysningerne på siden Brugerstyring som en Excel-fil, kan du gøre det med knappen Eksportér.

Pilt
user management

Hvis der er brugere på listen, som ikke længere arbejder hos jer eller af andre grunde skal fjernes, kan du deaktivere dem ved at klikke på den blå cirkel ud for deres navn. Du kan også slette dem ved at markere feltet foran brugerens navn og vælge Slet. Hvis du vil give en anden bruger administratorrettigheder eller fjerne dem, kan du vælge Tilføj administratorrolle eller Fjern administratorrolle.

Pilt
deactivate users
Pilt
add or remove admin role, delete user

Når du åbner siden Brugerstyring i mobilappen, skal du swipe lidt til venstre for at se alle mulighederne.

Hvis du har problemer med eller spørgsmål til brugerstyring, kan du kontakte os direkte.