Керування користувачами

Керування користувачами

Перевірено October 2026 1 minute read

Щоб перейти на цю сторінку, увійди в обліковий запис із правами адміністратора. Потім натисни на круглу іконку профілю у верхньому правому куті — відкриється меню, де можна вибрати Керування користувачами.

Pilt
user management

З’явиться таблиця з усіма користувачами, які зареєструвалися за твоїм кодом. Твій код реєстрації завжди відображається на сторінці керування користувачами. Угорі можна сортувати користувачів за іменем, датою реєстрації, командою, країною або статусом, натиснувши на три крапки поруч із кожним стовпцем. Як адміністратор, ти також можеш змінювати або додавати команду чи країну користувача.

Щоб завантажити дані зі сторінки керування користувачами у файлі Excel, натисни кнопку Експорт.

Pilt
user management

Якщо в списку є користувачі, які більше не працюють із тобою або яких потрібно видалити з іншої причини, ти можеш деактивувати їх, натиснувши на синій кружечок поруч з іменем, або видалити, установивши прапорець перед іменем користувача й вибравши Видалити. Щоб надати іншому користувачеві права адміністратора або скасувати їх, скористайся опціями Додати роль адміністратора та Видалити роль адміністратора.

Pilt
deactivate users
Pilt
add or remove admin role, delete user

На сторінці керування користувачами в мобільному застосунку потрібно трохи провести пальцем ліворуч, щоб побачити всі опції.

Якщо виникнуть проблеми чи запитання щодо керування користувачами, зв’яжися з нами напряму.