Správa používateľov

Správa používateľov

Skontrolované October 2026 2 minute read

Na túto stránku sa dostaneš po prihlásení do účtu s oprávneniami správcu. Potom klikni na profilový kruh v pravom hornom rohu. Otvorí sa ponuka, v ktorej vyber Správa používateľov.

Pilt
user management

Zobrazí sa tabuľka so všetkými používateľmi zaregistrovanými pomocou tvojho registračného kódu. Tvoj registračný kód je vždy viditeľný na stránke správy používateľov. V hornej časti môžeš zoradiť používateľov podľa mena, dátumu registrácie, tímu, krajiny alebo stavu kliknutím na tri bodky vedľa každého stĺpca. Ako správca môžeš používateľovi tiež zmeniť alebo pridať tím či krajinu.

Ak si chceš stiahnuť údaje zobrazené na stránke správy používateľov ako súbor Excel, použi tlačidlo Exportovať.

Pilt
user management

Ak sú v zozname používatelia, ktorí už s tebou nepracujú alebo ich treba z akéhokoľvek dôvodu odstrániť, môžeš ich deaktivovať kliknutím na modrý kruh vedľa ich mena. Ak ich chceš vymazať, začiarkni políčko pred menom používateľa a vyber možnosť Odstrániť. Ak chceš inému používateľovi udeliť alebo odobrať oprávnenia správcu, použi možnosti Pridať rolu správcu a Odobrať rolu správcu.

Pilt
deactivate users
Pilt
add or remove admin role, delete user

Keď otvoríš stránku správy používateľov v mobilnej aplikácii, potiahni trochu doľava, aby sa zobrazili všetky možnosti.

Ak máš so správou používateľov akékoľvek problémy alebo otázky, kontaktuj nás priamo.