Hvordan fjerner jeg noen fra en utfordring eller fra bedriften vår?
- Én utfordring: Personen åpner utfordringen, trykker på de tre prikkene (•••) øverst til høyre og velger Forlat utfordringen. Andre utfordringer påvirkes ikke.
- Bedriften din: Hvis noen har sluttet, fjerner brukerstøtte dem fra bedriften din og bedriftens utfordringer.
- Duplikater: Hvis noen vises to ganger, for eksempel med to kontoer, må du fortelle brukerstøtte hvilken som skal slettes.
Brukerstøtte kan også fjerne inaktive brukere før en lagutfordring starter.