Hoe verwijder ik iemand uit een uitdaging of uit ons bedrijf?
- Eén uitdaging: de deelnemer opent de uitdaging, tikt op de drie puntjes (•••) rechtsboven en kiest Uitdaging verlaten. Dit heeft geen invloed op andere uitdagingen.
- Je bedrijf: als iemand uit dienst is, verwijdert support die persoon uit je bedrijf en de bijbehorende uitdagingen.
- Dubbele vermeldingen: als iemand twee keer voorkomt, bijvoorbeeld met twee accounts, geef dan aan support door welk account verwijderd moet worden.
Support kan ook inactieve gebruikers verwijderen voordat een teamuitdaging begint.