Πώς αφαιρώ κάποιον από μια πρόκληση ή από την εταιρεία μας;
- Μία πρόκληση: ο χρήστης ανοίγει την πρόκληση, πατά τις τρεις τελείες (•••) στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέγει Αποχώρηση από την πρόκληση. Οι άλλες προκλήσεις δεν επηρεάζονται.
- Η εταιρεία σου: αν κάποιος έχει αποχωρήσει, η υποστήριξη τον αφαιρεί από την εταιρεία σου και τις προκλήσεις της.
- Διπλές καταχωρίσεις: αν κάποιος εμφανίζεται δύο φορές, για παράδειγμα με δύο λογαριασμούς, πες στην υποστήριξη ποιον λογαριασμό να διαγράψει.
Η υποστήριξη μπορεί επίσης να αφαιρέσει ανενεργούς χρήστες πριν ξεκινήσει μια ομαδική πρόκληση.